ID-kaarten

Iktic-Jetique ID-kaartprogramma!

Ons opwindende nieuws is dat we in België een identiteitskaartprogramma hebben voor mensen met tics en Tourette - in alle talen!

Waarom een identiteitskaart?

Leven met oncontroleerbare tics en de blik onder ogen zien en het gebrek aan begrip van de mensen om je heen kan soms uitdagend en moeilijk uit te leggen zijn. Een identiteitskaart (die al in andere landen wordt gebruikt) zou een effectief instrument kunnen zijn om de houder ervan in staat te stellen gemakkelijk en effectief over zijn of haar toestand te communiceren. Het kan helpen om, indien nodig, het bewijs van hun diagnose te tonen en biedt geruststelling op openbare plaatsen of in bepaalde situaties.

In de drie tabbladen hieronder vindt u alle nodige informatie, samen met instructies voor het aanvragen van een identiteitskaart, die momenteel beschikbaar zijn in het Nederlands, Frans en Engels.

Klaar?

Kost

Er zijn verschillende opties beschikbaar:

1 kaart
10€
2 kaarten
20€
1 pak van 25 informatiekaarten
5€
2 identiteitskaarten + 1 pak van 25 informatiekaarten
25€
Om uw identiteitskaarten en informatiekaarten te ontvangen, moet u een aanvraagformulier invullen en een betaling uitvoeren voor wat u bestelt:

Betaalmogelijkheden

We kunnen nu online betalingen voor identiteitskaarten en informatiekaarten aannemen - gebruik dit alstublieft link voor online betalingen met PayPal

Of u kunt een bankoverschrijving doen naar:

VZW Iktic Tourettevereniging België - Antiekvereniging Tourette Belge ASBL
IBAN: BE13 0018 1262 3539
BIC: GEBABEBB

Hoe dient u uw aanvraag in

I. Via de post. Download het onderstaande formulier, vul alle nodige informatie in en stuur het naar Dr. Seonaid Anderson, 11 Rue Du Sawheux, Villers Sainte Gertrude 6941 België

II. Online. Vul ons online formulier hieronder in.

💡 Voordat u het formulier verzendt, moet u er rekening mee houden dat u een digitale kopie van een paspoortformaat foto en een schriftelijke bevestiging (gescand of origineel) van uw TS-diagnose.

Bezorging

Binnen ~15 dagen na betaling.

Neem contact met ons op als je meer informatie nodig hebt!