Zoals jullie wellicht wel weten zijn mensen met het Syndroom van Gilles de la Tourette creatief, ondernemend, doorzetters, sociaal voelend, met andere woorden : fantastische mensen.

Wel, een van die fantastische mensen, Ann Florizoone, vertrekt op 17 maart te voet naar Compostela. Vorig jaar stapte ze al een klein stukje als test en dit jaar gaat ze gedurende 3 maanden de resterende 1700 km afleggen.

Ze wil hier graag een goed doel aan koppelen en er een sponsortocht ten voordele van onze vereniging van maken.

Volg Ann op facebook via https://www.facebook.com/StappenVoorIktic/

Hieronder vertelt ze zelf waarom ze voor ons koos :

Ik heb jullie al van het begin af van aan de zijlijn gevolgd. Jullie opstart ging niet zo gemakkelijk en ik ben (en dat meen ik) nog steeds ondersteboven van jullie kracht om door te zetten!

Het groepje jongeren is nu ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige en uitermate gedreven vereniging boordevol initiatieven. Als iets niet onmiddellijk lukt, laten jullie het hoofd niet hangen en jullie zoeken verder.

Ik reageer zelden op jullie posts maar ik heb ze wel altijd gezien EN gelezen.

En ok, ik wil niet melig doen, maar de kracht die jullie hebben om door te gaan, geeft mij ongetwijfeld opnieuw moed om ook mijn tocht aan te vatten, want – het is alom gekend- hoe meer het nadert – hoe meer het mijn leven bepaalt. Wat zal het worden en hoe zal het eindigen??

Maar haha, vergelijk het met een leven met tourette: er is geen glazen bol en het is met vallen en opstaan. Maar tourette is ondertussen al heel mijn leven mijn metgezel en af en toe krijg ik daar een opmerking over… en ik zie het als een compliment.

Hoe werkt nu zo’n sponsortocht ?  Iedereen kan een aantal kilometers sponsoren aan 1 euro per kilometer.   Het aantal kilometers bepalen jullie helemaal zelf.  Wij zijn blij met iedere euro en Ann, die stapt dapper iedere dag door.

Jullie kunnen haar tocht volgen op de kaart en krijgen regelmatig een update of een leuke foto te zien.

Sponsoren kan op onderstaande rekening.

Iktic Tourettevereniging België VZW

IBAN: BE13 0018 1262 3539

BIC: GEBABEBB

Volg Ann op facebook via https://www.facebook.com/StappenVoorIktic/